Algemene voorwaarden

Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Heerenlanden Homestyle & Living en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Heerenlanden Homestyle & Living en consument.

Heerenlanden Homestyle & Living hanteert de onderstaande algemene voorwaarden. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan met deze voorwaarden akkoord te gaan. Heerenlanden Homestyle & Living behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen en/of uit te breiden.

Bestelling
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van Heerenlanden Homestyle & Living een bevestigingsmail. Hierin staat een overzicht van de bestelde artikelen en de gegevens om de betaling over te maken. Deze bevestigingsmail is gelijk uw factuur.
Wilt u de bestelling naar iemand anders laten verzenden, laat ons dit per mail weten.

Prijzen
Alle prijzen, zoals vermeld bij de artikelen zijn excl. verzendkosten

Betaling
De betaling kunt u binnen 7 dagen voldoen; de gegevens vindt u op uw Factuur.

Verzendkosten
Wij verzenden via PostNL en berekenen de daar geldende verzendkosten. Tot 10 kilo en binnen bepaalde afmetingen (100x50x50 cm) is dat  op dit moment € 7,25 en tussen 10 en 30 kilo: € 13,50. Dit zijn de standaardkosten binnen Nederland, dus onverzekerd. Als u uw spullen verzekerd wilt laten opsturen, komen hier extra kosten bij.

Verzending
Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling naar het door u opgegeven adres, echter niet op zon -en feestdagen
Heerenlanden Homestyle & Living is niet aansprakelijk voor het eventueel beschadigen of zoek raken van verzendingen.
Heerenlanden Homestyle & Living gaat uiterst zorgvuldig uw bestelling verzenden.

Persoonlijke gegevens
Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig door Heerenlanden Homestyle & Living gebruikt en niet aan derden doorgegeven.

Retourneren
Als u bij het uitpakken toch niet tevreden bent, laat ons dat dan zo snel mogelijk (maar in elk geval binnen 2 dagen) weten. JU mag het bestelde product terugsturen (mits in goede staat en goed verpakt) en u krijgt uw geld retour. De verzendkosten (heen en weer zenden) zijn wél voor uw rekening.

Copyright
Niets van deze website zoals teksten en foto`s mag zonder onze toestemming worden gebruikt.
Wil je toch iets publiceren, stuur me gerust een mailtje.